Staubo-bloggen

Omtale i Elektronikk

Postet av Staubo on May 13, 2020 10:41:34 AM

Fra oljebrønn til mars

Dette er den tittelen som Elektronikk Magasinet (utgaven 02/2020) har valgt til en 3-siders lærerik artikkel om Staubo Elektro-Maskin og dens motor løsninger med fokus på minimotorer. Her finner du ut hvordan våre motor løsningen har bidratt til utvikling i høyteknologiske produkter innen robotikk, romfart, forsvar, subsea, medisinsk, olje og gass, automasjon osv. Med flere enn 25 millioner løsninger, og dyktige simuleringsverktøy og mye kunnskap på elektriske motorer og tilhørende komponenter, har vi muligheten til å tilpasse våre hyllevarer deres produkt, og forenkle motorvalgprosessen for deg.

 

 

Om Staubo

Staubo Elektro-Maskin er i dag en ledende leverandør av batterier, strømomformere, UPS, generatorer og minimotorer. Vi er sammen med våre søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland Nordens største batterileverandør, og våre ansatte innehar høy faglig kompetanse som sikrer at vi finner løsningene som dekker ditt behov best. 

Kundetilpassede løsninger
Hvis du har bruk for en skreddersydd batteriløsning er vi klare til å hjelpe deg. Vi kan designe løsninger som oppfyller kravene til enhver applikasjon – alt fra store batteribanker til løvtynne fleksible litiumbatterier.

Kontakt oss

Abonner på nyheter

Siste innlegg