Staubo-bloggen

Nyhet! Flat DC-motorer fra Faulhaber

Postet av Staubo on Jan 2, 2019 1:23:07 PM

Faulhaber utvider sitt sortiment med ny banebrytende teknologi.

I mange applikasjoner er motorens formfaktor avgjørende, og er det ikke rom i lengderetningen må det bygges i bredden. Samtidig er det viktig å oppnå riktig dreiemoment for at sluttproduktet skal kunne yte optimalt.

Flere og flere applikasjoner innen robotikk, proteser, laboratorieautomatisering, medisinsk utstyr, og luftfart krever et høyt dreiemoment i tillegg til et svært kompakt design i forhold til motorens lengde. I denne sammenhengen lanserer vi nå den nye serien BXT børsteløse flat-motorer i det norske markedet.

 

 

 

Størrelse og dreiemoment

På bakgrunn av innovativ viklingsteknologi og optimalisering av designet kan vi nå tilby motorer med lengdene 14, 16, og 21 mm, og med diameter på 22, 32 og 42 mm. Ved direkte kontinuerlig drift yter motorene opptil 134 mNm og 100 W effekt.
Dette setter en ny standard for markedets flat-motorsegment.

Omgivelsene 

Kontinuerlig drift er som kjent det mest utfordrende og krevende driftsforholdet for en motor, da dette fører til at motoren avgir varme kontinuerlig, uten noe tid til avkjøling.
Motorene leveres med digital hallsensor som standard.  BXT-serien tilbys også med en rekke forskjellig tilbehør som enkodere, bremser, elektronikk, og girhoder. Girhodet kan benyttes ved behov for enda høyere dreiemoment.
Flat-motorene er designet for hastigheter opptil 10.000 omdreininger/minutt.

Som ved hele Faulhabers produktspekter kan det mekaniske og elektriske grensesnittet konfigureres til enhver applikasjon.

 

Staubo Elektro-Maskin - Faulhaber - BXT Flatmotors

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om Faulhabers nye Flat DC-motorer, eller andre produkter.  

 

Om Staubo

Staubo Elektro-Maskin er i dag en ledende leverandør av batterier, strømomformere, UPS, generatorer og minimotorer. Vi er sammen med våre søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland Nordens største batterileverandør, og våre ansatte innehar høy faglig kompetanse som sikrer at vi finner løsningene som dekker ditt behov best. 

Kundetilpassede løsninger
Hvis du har bruk for en skreddersydd batteriløsning er vi klare til å hjelpe deg. Vi kan designe løsninger som oppfyller kravene til enhver applikasjon – alt fra store batteribanker til løvtynne fleksible litiumbatterier.

Kontakt oss

Abonner på nyheter

Siste innlegg