Staubo-bloggen

Flerdireksjonale omformere

Postet av Staubo on Aug 19, 2021 3:01:18 PM

En komplett omformer som sikrer AC- og DC-lastene/kildene

CE+T har lansert et revolusjonerende omformerkonsept, flerdireksjonelle omformere (Multidirectional converters). Et modulbasert system med mange konfigurasjonsmuligheter og svært gode overvåkingsegenskaper. Teknologien åpner opp nye muligheter man tidligere har måttet løse med et mer kompliserte opplegg, flere enheter, og som følgelig har gått på bekostning av fleksibilitet og redusert systemovervåking. 

 

Teknologien

ECI

Hver modul består av 3 porter (to AC og en DC) som alle kan fungere som inn- og utganger. Dette betyr at du kan sikre både AC- og DC-laster og samtidig lade batteriene.
I og med at hver modul inneholder en fullstendig omformer, betyr det også at man får full redundans. Skulle en modul, eller kontrolleren, feile, vil systemet fortsatt fungere med modulen(e) som er intakt(e). 

 

Hvordan fungerer det?

Dynamic_allocation

I hjertet av hver modul sitter det en DC-energibufferkrets. Den bruker energien som kommer - fra hvilken som helst kilde, og leverer energi - til hvilken som helst belastning. Den totale utgangseffekten fordeles dynamisk mellom lasten og batteriene.
Så enkelt er det. Ingen behov for konfigurering, du er herved autonom.

 

 

 

 

Varianter

For å kunne tilby et stort spenn av effekter, har CE+T satt to varianter i produksjon så langt - Sierra 10 for mindre laster, og Sierra 25 for større.

 

Ta kontakt med oss for å lære mer om CE+Ts flerdireksjonale omformere (lenke)

 

 

 

 

Kategorier: CE+T

Om Staubo

Staubo Elektro-Maskin er i dag en ledende leverandør av batterier, strømomformere, UPS, generatorer og minimotorer. Vi er sammen med våre søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland Nordens største batterileverandør, og våre ansatte innehar høy faglig kompetanse som sikrer at vi finner løsningene som dekker ditt behov best. 

Kundetilpassede løsninger
Hvis du har bruk for en skreddersydd batteriløsning er vi klare til å hjelpe deg. Vi kan designe løsninger som oppfyller kravene til enhver applikasjon – alt fra store batteribanker til løvtynne fleksible litiumbatterier.

Kontakt oss

Abonner på nyheter

Siste innlegg