Staubo-bloggen

Hvordan velger jeg kontrollsystem til motoren vi skal benytte?

Postet av Staubo on Jan 4, 2019 3:11:33 PM

Kontrolleren er faktisk hjernen til en motor. Dersom man velger å ikke benytte seg av en kontroller av høy kvalitet, er det ikke mulig å oppnå høyest mulig motorytelse. En kontroller bidrar til å regulere måten en motor fungerer på. Derfor har automasjonsbransjen et stort fokus på motorkontrolleren, hvilket kan være en bevegelseskontroller eller hastighetskontroller. For å få til en presis posisjonering og dynamisk ytelse, spiller kontrolleren en viktig rolle.
 


 Av Pedram Ayoubi - Januar 2019, Oslo

Faulhaber, oppfinneren av kjernefri motorteknologi, har satt sin prioritering på høyest mulig dynamisk ytelse samtidig som de leverer høyt moment i minimotor-skala. På bakgrunn av dette har de utviklet flere forskjellige typer kontrollere, og disse er kategorisert i 2 hovedgrupper; «Bevegelseskontroller» og «Hastighetskontroller». Faulhabers kontrollere kan enkelt programmeres ved hjelp av den intuitive og brukervennlige programvaren «Motion Manager». En gratis programvare tilgjengelig for nedlasting på nettsiden. Våre motorløsninger med tilhørende kontrollere kan også leveres som «plugg and play».
Bilde 1- rev2                                                             Klikk på bildet for å laste ned pdf-dokumentet

 Bilde 2 -rev2

 Klikk på bildet for å laste ned pdf-dokumentet

 

Integrerte kontrollersystemer:

 

Om du har begrenset plass til kontrolleren, har Faulhaber løst denne utfordringen for deg. Du kan få kontrolleren integrert i motoren. Dette resulterer i at man unngår lang og komplisert kabling, du vil spare penger på ekstern kontroller og enkoder, spare plass, samt redusere vekt. Faulhaber benytter med denne teknologien meget presise analoge Hall-sensorer som funker som enkoder med høy oppløsning.

 Bilde 3-rev2

Klikk på bildet for å laste ned pdf-dokumentet

 

 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om Faulhabers produkter.

 

Om Staubo

Staubo Elektro-Maskin er i dag en ledende leverandør av batterier, strømomformere, UPS, generatorer og minimotorer. Vi er sammen med våre søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland Nordens største batterileverandør, og våre ansatte innehar høy faglig kompetanse som sikrer at vi finner løsningene som dekker ditt behov best. 

Kundetilpassede løsninger
Hvis du har bruk for en skreddersydd batteriløsning er vi klare til å hjelpe deg. Vi kan designe løsninger som oppfyller kravene til enhver applikasjon – alt fra store batteribanker til løvtynne fleksible litiumbatterier.

Kontakt oss

Abonner på nyheter

Siste innlegg