Staubo-bloggen

Den4Dogs fant løsningen med CSB Xtreme Temperatur-batterier fra Staubo Elektro-Maskin AS!

Postet av Staubo on Oct 20, 2020 10:53:40 AM

Den4Dogs kom til Staubo med en utfordring: Batteriene de brukte holdt ikke like lenge som forventet og servicekostnadene ble likeledes høyere enn forventet.

Hva er Den4Dogs?

Den4Dogs hundehus er et rent, trygt og komfortabelt venterom for din hund mens du er inne på butikken eller gjør andre ærend. Hundehiet er enkelt å benytte med Den4Dogs App, og det helt gratis å prøve de første gangene.
Hundehiene åpnes og låses med Den4Dogs-appen. Døren holdes lukket med en kraftig magnetlås som bare kan åpnes av hundeier.
Etter hvert besøk av en hund desinfiseres hundehiet ved hjelp av UVC-lys. Dette er det samme som benyttes for desinfisering av medisinsk utstyr.

 

 

 

 

 

Blir det varmt starter automatisk en vifte som sirkulerer luften i hundehiet, slik at hunden ikke får det for varmt. I tillegg er man påpasselig med å ikke plassere hiene på steder med sterk sol. På kalde dager er det varme i halve gulvet slik at hunden kan velge om den skal ligge på den varme eller kalde delen.

 

 

 

 

Et display viser om hundehiet er ledig og hvor lenge det eventuelt har vært en hund inne i hiet. I tillegg vises temperatur.

 

Tilbake til utfordringen:

Den4Dogs opplevde til stadighet at eksisterende batteriløsning ikke holdt så lenge som de forventet. Når hundehiene ikke er i bruk, blir de heller ikke kjølt ned. Så vi tenkte raskt at varme over tid kan være årsaken. En tommelfingerregel er at ved en temperatur på 8 °C over hva batteriet er designet for, f.eks ved 33°C (25°C+8°C), vil levetiden på batteriet halveres. Ved nye 8°C høyere temperatur igjen (41°C i eksempelet) halveres levetiden nok en gang. Flere løsninger var på bordet, men med begrenset plass, ønske om en løsning som er enkel å gjøre for servicemannskapet og en som er kostnadseffektiv, så falt valget på XTV fra CSB. Løsningen utløste ingen behov for modernisering eller endring av eksisterende systemer.

 

XTV står for ekstreme temperatur. Denne serien er spesielt beregnet for applikasjoner der det kreves robust batteriytelse for å tåle tøffe temperaturområder.

XTV batteriene har følgende produktfordeler:

  • Innovativ platestruktur forbedrer levetiden dramatisk under tøffe forhold.
  • Ny blypasta opprettholder ytelsen og reduserer risiko for sulfatering og "thermal runaway".
  • Batteriet er av typene tette ventilregulerte batterier, og kan derfor plasseres horisontalt, vertikalt og sideveis(ikke opp ned), uten at sikkerhet og funksjoner vil ikke bli påvirket.
  • Med spesiell formel for fremstilling av bly-kalsiumlegering, vil gassingen være mindre.
  • Lang levetid, lav selvutladning og høy pålitelighet.
  • Den ytre batterikassen kan være av flammehemmende ABS eller PP med rangering UL 94V-0 avhengig av modell.
  • Batterier er laget for å tåle høyt strømtrekk og tar seg fort igjen etter dyp utlading.
  • Batterier er strengt testet av patenterte lade-/ utladningssystemer.
  • ISO9001, 14001, OHSMS 18001-sertifisert.
  • UL-anerkjente komponenter under UL 1989 (filnummer MH14533).
 

  


 

 

 

 

Ønsker du mer informasjon om CSB XTV:. 

Last ned brosjyre

                 Ta kontakt!  Vi er klare for å hjelpe deg med dine utfordringer.

Om Staubo

Staubo Elektro-Maskin er i dag en ledende leverandør av batterier, strømomformere, UPS, generatorer og minimotorer. Vi er sammen med våre søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland Nordens største batterileverandør, og våre ansatte innehar høy faglig kompetanse som sikrer at vi finner løsningene som dekker ditt behov best. 

Kundetilpassede løsninger
Hvis du har bruk for en skreddersydd batteriløsning er vi klare til å hjelpe deg. Vi kan designe løsninger som oppfyller kravene til enhver applikasjon – alt fra store batteribanker til løvtynne fleksible litiumbatterier.

Kontakt oss

Abonner på nyheter

Siste innlegg