Staubo-bloggen

Nyhet! CombiMaster-serien

Postet av Staubo on Aug 5, 2019 8:00:00 AM

Markedsledende ytelse til en enestående pris.

Mastervolt lanserer en ny, spennende og svært konkurransedyktig serie av kombinerte batteriladere og vekselrettere - CombiMaster-serien.


(Serien vil erstatte dagens Mass Combi-serie, og komplementere Mass Combi Ultra/Pro-serien)

Designet med brukeren i tankene og ved hjelp av den mest moderne teknologien tilgjengelig på markedet, handler Mastervolt CombiMaster batterilader/vekselretter alt om brukervennlighet og pålitelighet. Men ikke la det vennlige utseendet lure deg: kraftpluggen CombiMaster forsyner enkelt til og med de tyngste og mest følsomme belastninger!

Mastervolt CombiMaster leverer ren sinus 230V-spenning og multikjemi-batterilading. Spenningsdropp hører fortiden til på grunn av et automatisk AC overgangssystem som bytter mellom generator/landstrøm og vekselretterutgangen, og sørger for konstant strømforsyning ombord.

Med både 12V-, og 24V-modeller leverer Mastervolt CombiMaster-serie enestående ytelse og verdi for pengene. Som vanlig fra Mastervolt er CombiMaster utstyrt med MasterBus-, CZone-, og NMEA2000-kommunikasjon, som åpner opp et bredt spekter av overvåking- og integrasjonsmuligheter. Se for deg å kunne ha oversikt over båtens strømforsyning direkte i kartplotteren din...

 

Last ned brosjyre

 

CombiMaster-seriens fordeler oppsummert:

♣ Markedets letteste og mest kompakte i sin klasse
♣ Pålitelig, "brum"-fri og lenger drift fra batteriene.
♣ Forsyner til og med de tyngste og mest ømfintlige belastninger
♣ Intelligent 3-step+ batterilader for raskere og sikrere lading
♣ Automatisk overgang mellom landstrøm/generator og vekselrettermodus
♣ Power Assist forhindrer at inntakssikringen går
♣ Generator-kompatibel
♣ Integrert CZone*-, MasterBus- og NMEA2000-kommunikasjon
♣ Rask installasjon og kraftige tilkoblinger
♣ E-mark-sertifisert

                                                                                                                           * Full CZone-kompatibilitet forventet i løpet av høsten 2019 

CombiMaster_connect

The Green Mile

For oss som holder på med slike systemer daglig kan mange ting virke intuitivt, logisk, og innlysende. Å ta inn over seg at dette er svært smal nisjekunnskap som er ditto vanskelig å formidle til folket, kan imidlertid være lett å glemme. Lurer du på hvordan du kan få maksimal verdi ut av et slikt system, eller bare lurer på hva som skal til for å implementere noe slikt i båten/bilen? Kanskje sitter du med en vag idé om en funksjon som hadde vært kult å ha i båten/bilen?
Vi innehar bred kunnskap og lang erfaring med strømforsyningssystemer til fartøy og kjøretøy, både i profesjonell- og i fritidsammenheng, og utfordrer deg herved til å ta kontakt med oss for å se på mulighetene.

Hvor kan jeg kjøpe?

Vi distribuerer Mastervolt-komponenter og -systemer til det norske folk gjennom et nettverk av forhandlere rundt om i hele landet.
I disse dager kjører vi et aggressivt kampanjetilbud på CombiMaster i forbindelse med lanseringen av produktet. Ta kontakt med oss, så kan gi deg tips og vink, og vise vei til nærmeste forhandler.

 

 

New call-to-action

 

 

Om Staubo

Staubo Elektro-Maskin er i dag en ledende leverandør av batterier, strømomformere, UPS, generatorer og minimotorer. Vi er sammen med våre søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland Nordens største batterileverandør, og våre ansatte innehar høy faglig kompetanse som sikrer at vi finner løsningene som dekker ditt behov best. 

Kundetilpassede løsninger
Hvis du har bruk for en skreddersydd batteriløsning er vi klare til å hjelpe deg. Vi kan designe løsninger som oppfyller kravene til enhver applikasjon – alt fra store batteribanker til løvtynne fleksible litiumbatterier.

Kontakt oss

Abonner på nyheter

Siste innlegg