Staubo-bloggen

Hvordan vinner du på «Added-Value»?

Postet av Staubo on Oct 23, 2020 2:40:51 PM
 

I denne artikkelen forklare vi hvordan Added-Value bidrar til et kvalitetsprodukt til lavere kostnader.

Av Pedram Ayoubi – November 2020, Oslo

Cambridge ordbok har definert uttrykket «merverdi» (Added-Value) slik: ‘’en forbedring eller tillegg til noe som gjør det mer verdt’’

Dette er selvfølgelig noe som alle produkteiere/bedrifter/utviklere ønsker seg. Samtidig, medfører «merverdi» et ikke-standard produkt hvilket betyr at det kreves lite grann modifisering av et visst produkt. Men merverdi handler ikke om bare produkt! Den kan også dekke en rekke tjenester som for eksempel logistikk, betingelser, tilgjengelighet, support osv.

Merverdi/modifikasjon kan høres skummelt ut for mange kunder. Vi kan godt sammenligne merverdi med et maleri. Når du kjøper farger, maleri tavle, børster, klut og annet utstyr føles det slik at du betaler mye for hver komponent i kassen, men dersom du ser på helheten, å male et maleri er sikkert mye billigere enn å kjøpe et ferdig kvalitetskunstverk som ikke helt passer inn i din stue hjemme. Når du maler selv, bestemmer du om alt du vil ha på maleriet.

 

                 Ta kontakt!  Vi er klare for å hjelpe deg med dine utfordringer.Kontakt

Om Staubo

Staubo Elektro-Maskin er i dag en ledende leverandør av batterier, strømomformere, UPS, generatorer og minimotorer. Vi er sammen med våre søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland Nordens største batterileverandør, og våre ansatte innehar høy faglig kompetanse som sikrer at vi finner løsningene som dekker ditt behov best. 

Kundetilpassede løsninger
Hvis du har bruk for en skreddersydd batteriløsning er vi klare til å hjelpe deg. Vi kan designe løsninger som oppfyller kravene til enhver applikasjon – alt fra store batteribanker til løvtynne fleksible litiumbatterier.

Kontakt oss

Abonner på nyheter

Siste innlegg